AFACERE LA CHEIE/ HOTEL RESTAURANT EUPHORIA+TEATRU PLAY CAFE

€ 1,380,000

Descriere

COMPLEX HOTELIER – RESTAURANT | CENTRU DE EVENIMENTE PRIVATE SI CULTURALE ( Cladire, teren + afacere la cheie)

20 de spatii de cazare, 2 sali de restaurant cu grupuri sanitare individuale(una de 150 de persoane, cealalta de 50 de persoane), cea de 50 de persoane pretabila pentru sala de conferinte, birou de 50 mp, spatii de depozitare

Anul constructiei: 2004

Cladire construita pe cadre, regim de inaltime P+2E, tocarie Rehau Germania, 1231.11 mp construiti, 383 mp amprenta la sol, 686.5 mp suprafata teren

Cafe Teatru Play este de 10 ani cel mai titrat restaurant din Craiova ce promoveaza cultura, fiind una dintre cele mai importante locatii din tara in domeniul evenimentelor culturale live – Concerte, Stand-up Comedy, Teatru, Concursuri de cultura generala cu invitati speciali. De-alungul timpului, ne trec pragul anual(uneori si de mai multe ori pe an), artisti precum IRIS, Compact, Phoenix, Holograf, Directia 5, Horatiu Malaele, Maia Morgenstern, Mihai Bobonete, Catalin Bordea, Radu Pietreanu si multi multi altii.

Cafe Teatru Play reprezinta o marca inregistrata OSIM.

In cursul celor 10 ani de activitate, am inregistrat o baza de data imensa de clienti, nominala, cu numere de telefon, pentru ca informatia sa ajunga la client in cel mai scurt timp posibil.

In ceea ce inseamna relatia cu furnizorii(bere, bauturi alcoolice tari, bauturi racoritoare, cafea, sanitare, diverse consumabile) aceasta este foarte bine inradacinata, avand contracte foarte bine puse la punct, contracte ce sustin domeniul principal de activitate, iar ca vanzari, suntem in topul locatiilor pe majoritatea produselor din meniul nostru.

in ceea ce consta activitatea principala, domeniul de Entertainment este foarte antrenant, iar la o capacitate de 150 de persoane, aprozimativ 90% din evenimentele stagiunii 2017 -2018 au fost SOLD OUT.

Cafe Teatru Play reprezinta locul de intalnire al publicului craiovean cu toti artistii lor indragiti, fiind locatia care organizeaza aproximativ 150 de evenimente culturale anual, iar in stagiunea curenta, aproximativ 135 din acestea au fost cu casa inchisa.

In Mediul Online, suntem foarte activi, avand aproximativ 14500 de aprecieri ale paginii, iar ca si URMARITORI(oameni care vad fiecare postare), aproximativ 14400. Impactul saptamanal este in jur de 30.000 de persoane(persoane la care ajunge informatia noastra), iar in saptamanile de promovare agresiva, impactul(reach-ul) ajunge la peste 100.000 de persoane.

Cu o plaja nisata de clienti, care urmaresc toate evenimentele noastre, publicul craiovean poate ajunge la noi prin propriul website, www.cafeteatruplay.ro, unde calendarul de evenimente ajunge la 200 de persoane pe zi ce urmaresc evenimentele postate pe site. Pe langa website si facebook, evenimentele noastre sunt preluate de alte cateva zeci de site-uri de specialitate in evenimentele live si promovate de acestea.

RECENZII

Feedbackul clientilor este foarte important pentru noi, de aceea serviciile noastre ne-au adus o nota de 4.7/5 stele in clasamemntul Facebook(nota obtinuta din evaluarile a peste 300 de persoane)

SOFTWARE

Stocul de marfa este foarte mare, iar necesitatea unui Soft de gestiune a produselor si a vanzarilor este absoluta.

De foarte multi ani, folosim un SOFT centralizat, specializat pe HoReCa, in care se introduc stocurile, facturile, platile, cheltuielile, dar si vanzarea pe fiecare produs in parte, vanzarea finala, etc. Acest sistem este direct proportional cu softul de receptie(fiind acelasi furnizor), astfel incat clientii hotelului care consuma in restaurant isi pot transfera nota pe camera si sa plateasca la Check-out. Sistemul arata absolut toate datele introduse, astfel incat sa nu existe dubii in ceea ce inseamna bonarea corecta a unui produs.

EVENIMENTELE LIVE (Concerte, Stand-up Comedy, Teatru, Concursuri de cultura generala)

Suntem pregatiti tehnic pentru orice fel de neprevazut in ceea ce inseamna evenimentele live. Investitia pregatirii tehnice este foarte costisitoare pentru a sustine un astfel de eveniment. Noi detinem absolut tot ceea ce inseamna sistem profesional de sunet IN-DOOR (2 topuri, 2 bass sau sub-woofer foarte puternice), un mixer cu 24 de canale analogic, Multicore + pernita, scena ridicata, prize cu traiectorie separata pentru tot ce inseamna echipamente de sunet, 4 monitoare de scena( adica boxe tip TOP folosite de artisti pentru a se auzi pe scena), instalatie de lumini profesioanel de scena cu traiectorie separata de alimentare cu energie electrica, stative de microfoane si instrumente, sistem de tobe SONOR 500, cabluri si consumabile profesionale. Toate echipamentele au revizia anuala facuta.

Detinem un echipament si un soft pentru un joc de cultura generala cu telecomenzi. Suntem singurii din oras ce detin acest echipament costisitor pentru organizarea serilor de Cultura generala, foarte populare in randul publicului craiovean. Echipamentul consta intr-un set de 30 de telecomenzi ce comunica cu softul prin intermediul unui receiver cu infrarosu

INTERNET

Desi este un aspect considerat minor, INTERNETUL wi-fi si prin cablu reprezinta un aspect crucial in ceea ce consta intreg complexul. In prezent, complexul beneficiaza de echipamente de ultima generatie ce pot sustine conectarea facila si mentinerea puterii pentru intreaga institutie, avand internet prin fibra optica pana la router, iar de acolo internetul se disperseaza in tot complexul prin amplificatoare de putere a retelei wi-fi ce sunt fixate pe fiecare nivel al complexului.

Echipamente Restaurant

Bucataria si barul sunt complet utilate la cele mai inalte standarde.

Separat de acestea, in curtea complexului este instalata o linie completa de fabricare Pizza, cu cuptor pe vatra..

HOTEL EUPHORIA

Industria hoteliera reprezinta un domeniu extraordinar de antrenant si de frumos, dar si foarte rentabil.

Piata hoteliera din Craiova este intr-o continua crestere, aportul urias facand-ul foarte multi factori cum ar fi:

oras de tranzit – In perioadele de concediu, exista foarte multe cazari de grupuri ce vin din puncte turistice din strainatate( Bulgaria, Grecia, Turcia) si merg spre Ardeal, astfel fiind nevoiti sa ramana o noapte de repaus in Craiova.

oras de business in care vin foarte multi delegati ai firmelor din alte orase, dar si delegati ai firmelor din strainatate;

oras turistic – Desi nu este oficial un oras turistic, Craiova este strabatuta de foarte multi turisti straini, mai ales din Bulgaria, Italia, Germania, Spania, Belgia si Israel(prezenta aeroportului si zborului Craiova-Tel Aviv/Tel Aviv – Craiova)

Hotelul Euphoria(3 stele) este situat in centrul orasului Craiova, la 300 de metri de ,,km 0″ al orasului, pe strada Iancu Jianu, Nr. 6, vis-a-vis de Tribunalul Dolj, la 700 de m de Centrul Istoric, locatia fiind unul dintre cele mai importante aspecte in ceea ce inseamna alegerea hotelului. Parcarea hotelului este stradala, spatiile de parcare fiind facute de adminsitratia locala, pe un intreg sens de circulatie al strazii.

Dispunem de 20 de spatii de cazare, dintre care:

4 camere single

11 camere Dublu Matrimonial

4 camere Twin(2 paturi separate)

1 camera Tripla( 3 paturi separate)

Facilitati

Toate camerele dispun de urmatoarele facilitati:

Baie proprie ventilata cu cabina de dus( o camera detine cada cu jacuzzi)

Aer conditionat

Incalzire prin centrala

Televiziune prin cablu

Dulap

Mini-frigider

Consumabile pentru igiena(prosoape, sapun, etc)

Centrala automatizata de ultima generatie

Centrala este cu automatizare, cu 3 programe pe zi, de ex: de la orele 12:00 la 14:00, de la 18:00-20:00, de la 01:00 – 07:00.

Climatizare si ventilatie – CTA si vectiloconvectoare, Chiller

Hotelul Euphoria primeste oaspeti din anul 2006. In ultimul an si jumatate, Hotelul reprezinta unul dintre cele mai bine vandute hoteluri din oras, fiind clasat locul 1 in clasamentul Booking.com,

Gradul de ocupare al hotelului in ultimul an este in medie de 90%

Colaborarea cu agentiile de turism este foarte bine inradacinata, fiind prima alegere a acestora in cazul in care doresc sa cazeze clienti pentru 3 stele.

Statistica Booking.com ne arata ca suntem in continuare nr. 1 ca si vanzaril, inclusiv luna august 2018, in care detinem prima pozitie de vanzari din piata.

Detinem eticheta Loyal Customers al Booking.com, ceea ce inseamna ca cei mai multi clienti care au stat la noi se si reintorc la noi in cazul in care revin in Craiova.

Pe langa agentii, cea mai importanta baza de clienti este cea de clienti care apeleaza direct la tine, nu prin agentii, cu un raport de 60%-40% RECEPTIE – AGENTII

Parte din acesti clienti rezerva direct la telefonul de la receptie dar si prin www.hoteleuphoria.ro

SOFTWARE

Avand 20 de camere si un grad de ocupare foarte mare, este foarte probabil ca doua agentii sa iti rezerve online aceeasi camera, in acelasi timp. De aceea, detinem un soft de Channel Manager care adauga si scade preturi, disponibilitati in timp real catre toate agentiile partenere, astfel daca mai avem o camera libera iar aceasta se rezerva prin hoteleuphoria.ro, aceasta va fii scazuta in timp real si de pe Booking.com, Expedia, Tourneo, etc. , eliminand astfel orice risc de overbooking.

EVENIMENTE PRIVATE

Evenimentele Private reprezinta cel mai important aspect al restaurantului si al hotelului. Fie ca este vorba de Nunti, botezuri, cunii, aniversari sau petreceri de firma, acestea reprezinta o sursa reala de venit al complexului.

Oferim intre 3 si 6 luni asistenta pentru preluarea afacerii.

Motivul vanzarii: Schimbarea domeniului de activitate

Detalii

 • Anul constructiei: 2004
 • Tip: Hoteluri & Pensiuni
 • Vandut Nu
 • Contract: Vanzare
 • Stare: Disponibil
 • Locatie: CENTRAL
 • Suprafata utila: 1,231 mp
 • Camere: 20

Facilitati

 • Aer conditionat
 • BLOC NOU
 • Buna
 • Cablu
 • Centrala termica
 • Exceptional
 • La Rosu
 • Necesita renovare
 • Renovat
 • Termoficare
 • Termopane

Lasa un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.