Ansamblu Rezidential cu circuit inchis – Parcul Romanescu

Preț: € 800 euro/mp fara TVA

Suprafață: 225 mp utili

Contact: 0764.561.627

Ansamblul rezidential cu circuit inchis se afla intr-o zona linistita a orasului, in imediata vecinatate a Parcului Nicolae Romanescu, aproape de Centrul Multifunctional care gazduieste Primaria Municipiului Craiova, avand acces facil la transport, magazine (Lidl, Profi), baze sportive si alte obiective de interes.
Proiectul dezvolta 17 locuinte individuale tip vila, cu regim de inaltime P+2, cu un design unic ce maximizeaza spatiul interior si ofera perspective unice asupra conceptului de locuire, adresandu-se atat familiilor mai mici cat si celor cu un numar mai mare de membri, suprafata utila a fiecarei vile fiind de peste 225 mp utili.
Locuintele sunt proiectate smart pentru a fi eficiente energetic, beneficiaza de o compartimentare optima ce ofera spatii interioare generoase, terase si balcoane cu suprafete foarte mari, o panorama deosebita asupra zonelor de locuinte din jur, curte proprie, garaj acoperit si alte doua locuri de parcare individuale, spatii verzi, locuri de parcare pentru vizitatori, loc de joaca, precum si solutii de amenajare interioara cu materiale de calitate si preturi preferentiale la o larga varietate de finisaje.
Sistemul constructiv este in cadre din beton armat, zidaria exterioara si compartimentarea interioara fiind executata din caramida tip Porotherm, cu termoizolatie exterioara.
Peretii dintre locuinte sunt dubli, cu rost de dilatare si termoizolatie.
Tamplaria este din PVC cu geam tripan, locuintele avand incalzire in pardoseala cu temperaturi reglabile individual pe fiecare zona.
Finisajele interioare sunt premium si se pot alege din gama pusa la dispozitie sau se pot achizitioana preferential in functie de dorintele clientului.
Constructia Ansamblului va incepe in Ianuarie 2022 si se va finaliza in anul 2023.